Плащане

 
Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки като използва по свой избор една от изброените по-долу възможности. На сайта е възможно плащане чрез наложен платеж, плащане с карта (при получаване на пратката от куриера или на място от офиса и плащане с виртуален терминал).
 
» Плащане с наложен платеж: при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Тук имате две възможности:
– плащане в брой сумата за наложения платеж на куриера
– плащане с банкова карта – можете да заплатите сумата за наложения платеж с вашата кредитна/дебитна карта директно на куриера – всеки куриер на СПИЙДИ и всички техни офиси притежават мобилен терминал, чрез който се извършват плащания с банкови карти.
Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.
 
» Плащане с карта (виртуален терминал): изключително удобен начин за плащане. След финализирането на поръчката ще бъдете прехвърлени към безопасна платежна платформа на банката, където следва да въведете необходимите данни. Ако трансакцията е оторизирана, плащането ще протече веднага и ние ще изпратим стоката на следващия работен ден. Поддържаме системата за сигурност 3D Secure. Нашите служители нямат достъп до данните на Вашата карта, с цялата информация разполага само банката.
 
Сайтът работи с: Visa, Master Card, PayPal и Stripe